PISA VE TIMSS MANTIĞINI VE SORULARINI ANLAMA - Salih Değirmenci; Sevilay Karamustafaoğlu (Elementary Education Online, 2023)
Bu kitap, editörlüğünü Prof. Dr. Salih Çepni’nin yaptığı ve Uludağ ile Amasya Üniversitesi öğretim elemanlarının bulunduğu toplam dokuz yazar tarafından kaleme alınmıştır. Kasım ayı 2016 yılında Pegem Akademi tarafından yayımlanan kitap 11 bölüm ve toplam 312 sayfadan oluşmaktadır.