SANATSAL UYARANLARLA DİL ÖĞRETİMİ Tudem Yayıncılık, Ankara. 168 s. - Emre Bayrakdar (Elementary Education Online, 2023)
Çocuk edebiyatı ve okuma kültürü edinimi konularında nitelikli çalışmalara imza atan Prof. Dr. Sedat Sever’in Tudem Yayınlarından Kasım 2018’de yayımlanan “Sanatsal Uyaranlarla Dil Öğretimi” kitabı, bebeklik döneminden başlayarak çocuk ve gençlerin duygu ve düşünce gelişimine katkı sağlayacak birçok uyaranı işlevleriyle birlikte ele almaktadır. 168 sayfa olan kitap, 8 bölümden oluşmaktadır. Kitabın sonunda ailelerin ve ilgililerin çocukları nitelikli kitaplarla buluşturma çabalarına önemli bir katkı sağlayacak değerlendirme ölçeği yer almaktadır